woensdag 20 februari 2008

Victoria, part 5


Los van zee, en de bergen in. Weg van de hitte & de vliegen. In dit geval naar The Grampians, een van de mooiste natuurgebieden van zuid-australie. En meteen maar begonnen met een wandeling die als 'medium to hard' stond vermeld. En dat bleek geen overdreven vermelding, want het was zwaar aanpoten om het uitzichtspunt waar het allemaal om begonnen was te bereiken. Op de terugweg naar beneden nog in gesprek geraakt met een stel dat al klimmend (en nog niet halverwege) de moed wel ongeveer verloren had en zich afvroeg of wij daarboven foto's hadden gemaakt, zodat ze die even op ons toestel konden bekijken zodat ze zich de verdere uitputtingsslag konden besparen. We hebben hen omgepraat (in het kader van gedeelde smart is halve smart). Bovendien, het uitzicht was inderdaad alle inspanningen waard. Toch?

1 opmerking:

Lammert Bos zei

Jemig Ronald, je bent haast niet te zien op die stenen. Je lijkt zo klein....... hahaha...

We zijn blij dat jullie het naar de zin hebben. We zullen echter nu even verstek laten gaan met reacties want vrijdagochtend vliegen we naar Barcelona....Gaudi kijken :). We komen maandagavond laat terug. Gelukkig op dinsdag vrij.

Oh ja, ik heb alle teksten van de Blog gekopieerd en in Word uitgeprint voor Janny. Kan ze het op d'r gemak even nalezen want van het scherm af ziet ze het toch niet.

Groeten en pas goed op elkaar.

Els en Lammert