maandag 18 februari 2008

Sydney Revisited

Even terug in de tijd: op uitdrukkelijk verzoek van Kempe hierbij toch nog de foto van mij boven op de Sydney Harbour Bridge. Als je goed kijkt sta ik vierde van links, en kijk het meest zelfbewust van het gehele gezelschap, hoewel het Star Trek tenue me niet eens misstaat (vergeleken met sommige anderen). Net ter linker zijde van de groep kun je nog een klein stukje van de Sydney Opera House zien.

Degenen die mij kennen, zullen begrijpen dat ik voor dit foto-moment graag mijn snor had gedrukt (bijvoorbeeld door links of rechts net even buiten beeld te gaan staan). Echter, uit veiligheidsoverwegingen zaten we allemaal met katrollen vastgeketend aan een soort geleide-rail, en aangezien ik niet als eerste of laatste was 'aangeklikt', kon ik niet vluchten. Dus bij deze: de enige 'gezellige' groepsfoto ooit met Ronald er op. Alle anderen zijn Aussies. Zeven van de elf hebben me gevraagd of ik soms van dat schip kwam (er lag toevallig net een Cruiser om de hoek waar met grote letters AMSTERDAM op stond geschilderd). Zes van de elf vonden het sneu dat mijn vrouw niet mee was (ik ook).

3 opmerkingen:

Lammert Bos zei

Het moet gezegd worden....je kunt idd zo in een star trek aflevering figureren als alien :).

Maar goed, voor degenen die twijfelden of je er wel bovenop bent geweest ziehier het bewijs. Wij twijfelden niet hoor :).

Stephan zei

ik krijg al buikpijn als ik er naar kijk!

Stoer hoor.

Anoniem zei

Beam me up
vandaar die pakken natuurlijk