zaterdag 24 juli 2010

Rhodos (slot)

Ruim een jaar geleden werd de foto linksboven ineens heel populair op internet. Een stel zoekt de natuur op en wil met de zelfontspanner een portret maken tegen de achtergrond van een mooi meer & mooie bergen. Vlak voor de sluiter afgaat, steekt een nieuwsgierige eekhoorn zijn koppie voor de lens, waarmee hij de gehele compositie van de foto ruïneert (en toch ook weer niet).

Welnu, Loes heeft die foto goed ter harte genomen, en hanteert tegenwoordig de zelfde strategie om mijn foto's te 'verbeteren'. Vorig jaar al in Rajasthan (foto rechts boven), en nu ook weer tijdens onze laatste wandeling op Rhodos in de omgeving van Archángelos (foto onder). Oordeel zelf over de vraag of hirmee de compositie is verbeterd of niet.

Wij lummelen vandaag nog wat (alsof we dat nog niet genoeg hebben gedaan de afgelopen week), en vertrekken dan morgen via Rhodos stad naar het vliegveld voor een late vlucht, in de hoop dat de Griekse luchtverkeersleiders hun verdere stakings-acties om onze thuisreis heen plannen.
(p.s. later bleek dat dit niet het geval was. Wij voelden ons al aardig als Mehran Karimi Nasser, de man die 18 jaar op een vliegveld heeft gewoond zonder de tax-free zone te kunnen verlaten, toen we na een vertraging van een uur of 7 toch nog vertrokken om 04.30 uur in de ochtend).

1 opmerking:

Lammert zei

Duidelijk een verbetering t.o.v. de eekhoorn. Ze kijkt alleen wat minder verbaasd. Ik denk eerder dat de fotograaf :) de foto anders bedoeld heeft......LOL.

Fijne terugvlucht!