vrijdag 7 augustus 2009

Rajasthan, dag 13, terug naar Delhi

Vanmiddag rond een uur of vier aangekomen in Delhi. Poehh...... De weg is nog niet eerder zo slecht geweest, met veel gaten en soms zelfs hele stukken zonder asfalt. Bovendien was het een route met eindeloos veel bumps (verkeersdrempels), van zo'n formaat dat je er alleen zeer langzaam overheen kan. Iedereen was weer onderweg. Volgens Mister Opi is er wederom een festival aan de gang (zoals elke dag, denken wij dan).

Eenmaal aangekomen hebben we afscheid genomen van onze trouwe chauffeur, veel handjes, gelukwensen, uitwisseling van email-adressen (nu ja, één kant op, Opi zit nog niet op Gmail), en het overhandigen van de enveloppe met fooi. Onze zelf uitgezochte verblijfplaats is weliswaar comfortabel, maar we zitten wel in een kamer zonder ramen of daglicht, hetgeen toch vreemd is voor een vier sterren hotel.

Na onze eerdere dagje Delhi hebben we hier inmiddels al een favoriet restaurant, dus zijn we met de (uitstekende) metro wederom naar Connaught Place gereisd, om opnieuw te eten in 'Zen'. Voortreffelijk.

Op de foto: (boven) afscheid van Opi Sherman & de Hindustani Motorcompany Ambassador Special. (onder) Loes @ Connaught Place.

Geen opmerkingen: