zaterdag 25 augustus 2007

Documenta 12, Kassel, continued


Werk van Ibon Aranberri in de Neue Galerie. Dat is dan ook wel zo ongeveer het enige toonbare werk op deze lokatie. Wat dat betreft scoren het Fridericianium & het tijdelijke paviljoen toch wel beter.

Al met al met enigzins gemengde gevoelens vertrokken uit Kassel.

Documenta 12, Kassel, continued


Zoals gebruikelijk veel 'concepten', waarbij er minder aandacht is besteed of het ook nog leuk is om naar te kijken. Zoals de onduidelijke diashow waarvan Loes hier kennis neemt.

vrijdag 24 augustus 2007

Documenta 12, Kassel


Veel gemengde berichten gehoord, en dus getwijfeld, maar dit weekeinde toch maar afgereisd naar Kassel voor Documenta 12.

En, hoe was het?

Leuk, maar niet briljant.

maandag 6 augustus 2007

USA, part IX


Loes in de mist, op de fiets & op de Golden Gate Bridge. In sommige andere delen van San Fransisco is het intussen prima weer, en aan de andere kant van de baai (Sausolito) helemaal!

Het kost nog heel wat moeite om zonder helm bij het fietsenverhuurbedrijf te vertrekken. En fietsen door de stad is pittig! (zeker in de buurt van het Golden Gate Park)

zaterdag 4 augustus 2007

USA, part VIII


Sprekend bewijs van onze whaling trip vanuit Monterey. Voor deze ene succesvolle foto moesten er wel enkele tientallen gedeleted worden. Indrukwekkend maar koud (op zee).

vrijdag 3 augustus 2007

USA, part VII


Het 'kantoor' van William Randolph Hearst in zijn kasteel langs de kust van Big Sur. Prachtig bouwwerk, helaas alleen onder strenge begeleiding te bezoeken.

donderdag 2 augustus 2007

USA, part VI


Santa Barbara, Home of 'the Bold & the Beautiful'. Voorspelt dat weinig goeds, desondanks een bijzonder aangename plaats om te vertoeven. Strenge bouwvoorschriften zorgen er voor dat alles in quasi-Spaanse stijl wordt opgetrokken. Kan wel kitsch zijn, maar is toch leuk (geldt misschien wel voor de gehele VS?)